Proclaimer

Dit is de officiële website van de gemeente Maasmechelen. Er werd veel zorg besteed aan de creatie en samenstelling van deze site. De informatie is afkomstig van betrouwbare bronnen en werd - waar mogelijk - zorgvuldig gecheckt.

 

Permanent streven we ernaar de informatie up-to-date te houden. Constateer je fouten of onvolledige informatie? We stellen je reactie op prijs! Laat het weten aan de communicatiedienst – T 089 76 97 47 of communicatie@maasmechelen.be.

 

Aansprakelijkheid

De teksten op deze website bezitten geen juridische waarde. Het gemeentebestuur aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van deze website of van de informatie erop.

 

Niet-gemeentelijke informatie

Op deze gemeentelijke website vind je ook informatie van derden, zoals verenigingen en bedrijven. Iedere ‘externe’ deelnemer is zelf verantwoordelijk voor de gepubliceerde informatie.

Links en verwijzingen

Deze website bevat hyperlinks naar andere websites en verwijzingen naar andere informatiebronnen. Het gemeentebestuur controleert deze website en deze informatie niet systematisch. Er wordt bijgevolg geen enkele garantie gegeven over de kwaliteit en de volledigheid van deze informatie. Deze verwijzingen impliceren bovendien op geen enkele wijze een samenwerking tussen het gemeentebestuur en de aanbieders van deze sites/informatie.


Uitgelicht

Contact

Administratief Centrum

Heirstraat 239
3630 Maasmechelen

T 089 769 610
F 089 769 649
E-mail


facebook twitter

Mijn Maasmechelen

Zoeken

Volg ons