Eerste Hulp Bij Duurzaam Bouwen

Ga je bouwen, verbouwen of renoveren? Wil je je woon- en leefcomfort verbeteren en je portemonnee sparen?

Reserveer dan NU jouw onafhankelijk en objectief advies van Eerste Hulp Bij Duurzaam Bouwen

 

Gratis huisdokterbezoek

Ga je grondig renoveren en plan je minimaal drie maatregelen om je huis energetisch te verbeteren? De huisdokter geeft je mondeling advies aan huis, op maat van je verbouwing, zowel op technisch als financieel vlak. Een gratis advies van de Huisdokter krijg je na afspraak. 

Wil je graag dat je advies gebundeld wordt in een perzoonlijk renovatierapport met daarin handige technische fiches voor de uitvoering van de werken? Dit kan, dankzij tussenkomst van de gemeente, al voor 25 euro!

 

Gratis Quickscans

Heb je concrete vragen over isoleren, ventileren, verwarmen of hernieuwbare energie? Een Quickscan geeft je in maximaal 30 minuten heldere antwoorden op concrete vragen. Je krijgt ook informatie over premies. Een quickscan is gratis en wordt na afspraak gegeven bij Dubolimburg in Houthalen-Helchteren.

 

Planadvies

Ga je bouwen of grondig renoveren, laat dan je (ver)bouwplannen screenen door onze specialisten. Zij vertellen je welke winsten je kan behalen op het vlak van energie, comfort, levenslang wonen en veel meer. Je advies wordt gebundeld in een handig rapport. 

Een bouwplanadvies kost, dankzij de tussenkomst van de gemeente slechts 25 euro!

 

Infosessies

In de provincie Limburg worden, in samenwerking met de provincie Limburg en Infrax regelmatig infosessies en cursussen georganiseerd over isoleren, ventileren, (ver)bouwen, zonnepanelen en veel meer.

Bekijk de agenda op www.eerstehulpbijduurzaambouwen.be

 

Voor meer informatie: 

www.eerstehulpbijduurzaambouwen.be

T: 011-397575

 

 

 

 

 


 

 

Uitgelicht

Contact

Duurzaamheid

Heirstraat 239

3630 Maasmechelen

 

T 089 76 96 95

E-mail

Mijn Maasmechelen

Zoeken

Volg ons