Energiescans

 

Energiescans Stebo


 

Bespaar energie: laat een gratis energiescan uitvoeren!

Veel mensen klagen over de alsmaar stijgende kosten voor stookolie, aardgas en elektriciteit. Geen wonder. De energieprijzen zijn de afgelopen jaren sterk toegenomen. En de verwachting is dat ze de komende jaren nog verder zullen stijgen.


Gelukkig kun je daar zelf iets aan doen. Energie besparen in je woning is makkelijker dan je denkt. Als je maar weet waar je op moet letten. Bijvoorbeeld door spaarlampen te gebruiken. Maar waar zitten de grote verbruikers? Of zijn er misschien ook echte verspillers? Met de gratis energiescan van Infrax weet je het meteen.

 

Bij een energiescan maakt een energieadviseur een doorlichting van de woning, de verwarmingsinstallatie, het waterverbruik, de verlichting en elektrische apparaten. Hij kan je perfect zeggen waar er energieverlies is en welke maatregelen je best neemt om dit probleem op te lossen. De energieadviseur onderzoekt samen met jou voor welke premies je in aanmerking komt en legt uit hoe je ze moet aanvragen. Bovendien kan de energieadviseur tijdens de rondgang ook enkele gratis materialen plaatsen zoals spaarlampen, radiatorfolie, spaardouchekop, …

 

Interesse ?

 Het aanvragen van een energiescan kan op verschillende manieren:

  • Stebo: T 080 09 98 17
  • Infrax: T 078 35 3020
  • Neem contact op met Danielle Janssen, energiemedewerker OCMW Maasmechelen, T 089 48 28 00

Voor meer informatie:

Website Energiescans 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitgelicht

Contact

Duurzaamheid

Heirstraat 239

3630 Maasmechelen

 

T 089 76 96 95

E-mail

Mijn Maasmechelen

Zoeken

Volg ons