Infrax Bouwteams

Slim bouwen of verbouwen levert je heel wat op. Elke maand een energiefactuur die flink lager is bijvoorbeeld. Maar ook een gezonder en comfortabeler huis. Hoe je slim bouwt of verbouwt, dat leer je bij de InfraxBouwTeams.

 

Tijdens 2 zaterdagen krijg je van een bouwdeskundige van Dialoog de nodige technische en praktische bagage rond duurzaam en energiezuinig bouwen. Altijd handig. Ook als je tijdens je bouwproject zelf je handen niet uit de mouwen steekt. Voorkennis is helemaal niet vereist. De informatie is neutraal, want noch Infrax, noch Dialoog verkoopt welk materiaal dan ook.

 

Bespaar elke maand fors op je energiefactuur

 

De voordelen van een doorgedreven isolatie, het ideale ventilatiesysteem, je woning efficiënt verwarmen, ... Het is maar een greep van wat je allemaal opsteekt tijdens een BouwTeam. Door deze kennis toe te passen, bespaar je aanzienlijk op je energiefactuur. Bovendien staat deze manier van bouwen garant voor een gezondere en comfortabelere leefomgeving.

Maak de juiste keuzes

Je leert ook de voor- en nadelen kennen van de verschillende bouwmaterialen en installaties. Zo ben je optimaal geïnformeerd tijdens je gesprekken met architecten, aannemers en verkopers.

100 % volgens het boekje

Wie vandaag bouwt, moet voldoen aan de Energieprestatieregelgeving van het Vlaamse Gewest. Dat betekent dat je strikte regels moet volgen op het vlak van thermische isolatie, energieprestatie en binnenklimaat. Door deel te nemen aan een BouwTeam weet je perfect hoe je hieraan tegemoet komt.

Een infrax Bouwteam brengt je geld op!

Deelname aan een InfraxBouwTeam kost dankzij de steun van onze partners maar 40 euro (kan wijzigen). Een bedrag dat je met de vele tips snel terugverdient door de lage energiefactuur. Elk jaar opnieuw. Het cadeau dat je daarmee koopt mag je zelf kiezen.

 

Voor meer informatie en inschrijvingen:

Website infrax Bouwteams

 

 

Uitgelicht

Contact

Duurzaamheid

Heirstraat 239

3630 Maasmechelen

 

T 089 76 96 95

E-mail

Mijn Maasmechelen

Zoeken

Volg ons