Opvoedingswinkel Maasland

De Opvoedingswinkel Maasland is een samenwerking tussen de 5 Maaslandse gemeenten Kinrooi, Maaseik, Dilsen-Stokkem, Maasmechelen en Lanaken.


Opvoeden doe je elke dag, het is leuk en uitdagend. Toch is het niet altijd gemakkelijk en heb je wel eens twijfels, onzekerheden of vragen (vb. Hoe kan ik mijn peuter van 2 jaar straffen en belonen? Mijn zoontje van 6 jaar eet ongezond en slaapt slecht, wat kan hieraan doen? Mijn dochter van 17 jaar luistert niet meer naar mij, hoe kan ik terug in gesprek gaan met haar?...). Wanneer je met zulke vragen zit, is het nuttig om met iemand hierover te praten en tips te krijgen. De Opvoedingswinkel kan je hierbij helpen. Medewerkers van de Opvoedingswinkel bieden je een luisterend oor, geven advies en zoeken samen met je naar een passend antwoord op jouw vragen.

De Opvoedingswinkel is er voor iedereen die de zorg opneemt voor kinderen en jongeren van 0 tot 24 jaar en vragen heeft rond opvoeden: ouders, grootouders, familie, maar ook onthaalouders, leerkrachten, kinderbegeleiders, jeugdleiders,...

Je kan tijdens de spreekuren vrijblijvend, gratis en anoniem binnenstappen voor informatie en brochures. Je kan ook een afspraak maken met één van de medewerkers voor een gesprek naar aanleiding van je opvoedingsvraag, zorgen of twijfels. Tijdens een gesprek van ongeveer een uur besprekn we dan je vraag.

 

Spreekuur Maasmechelen: Donderdag - Projectencentrum (Oude Baan 207) - 13u tot 16u 

Telefoon: 0474/300 300
 

 

 

 

Uitgelicht

Contact

Onderwijs&Educatie

Oude Baan 207

3630 Maasmechelen

 

T 089 76 98 00


Mijn Maasmechelen

Zoeken

Volg ons