Wegenwerken omgeving campus de helix

De tweede fase van de wegenwerken in de omgeving campus de Helix, meer bepaald het gedeelte van de Heirstraat tussen de Collegestraat en de Trappenstraat zijn bijna afgerond. Tegen eind december ’17 kan het verkeer dan opnieuw richting Looheuvelstraat rijden (onder voorbehoud van weersomstandigheden m.b.t. plaatsen asfalt). Begin volgend jaar worden de stoepen opnieuw aangelegd.

 

Begin volgend jaar start de derde fase van deze heraanleg. Dit omvat het gedeelte van de Heirstraat tussen de Collegestraat en de Dr.Haubenlaan. Zowel voor de bewoners als voor weggebruikers die hier passeren, brengen deze werken beperkingen met zich mee:

  • Vanaf het kruispunt Collegestraat/Heirstraat is verkeer richting Dr.Haubenlaan niet mogelijk.
  • De Collegestraat blijft toegankelijk, komende van de Rijksweg. Het verkeer kan doorstromen via de parking aan de sporthal en vervolgens via de Heirstraat en de Looheuvelstraat terug richting Rijksweg rijden.
  • De woningen zullen niet altijd bereikbaar zijn met de auto. De bewoners worden hiervan vooraf steeds op de hoogte gebracht.

Begin juni is deze fase afgerond. Uiteindelijk volgt dan nog de heraanleg van de Collegestraat, tevens het laatste deel van de totale herinrichting van de omgeving van campus de Helix.

Uitgelicht

Contact

Administratief Centrum

Heirstraat 239
3630 Maasmechelen

T 089 769 610
F 089 769 649
E-mail


facebook twitter

Mijn Maasmechelen

Zoeken

Volg ons