Digitaal onthaal voor toeristische sector

Visit Maasmechelen gaat via verschillende acties de toeristische sector helpen met de uitbouw van hun digitaal onthaal. Logies en eetgelegenheden worden alsmaar vaker online geraadpleegd en ook vaak à la minute. Voor de ondernemers binnen de toeristische sector is het dus essentieel om online ‘vindbaar’ te zijn.

 

Het digitale landschap is heel uitgebreid. Het is dan ook niet eenvoudig een keuze te maken of het overzicht te bewaren. Goed geïnformeerd zijn is dan ook de boodschap. De toeristische ondernemers zullen door Visit Maasmechelen geïnformeerd worden over de populairste, gratis digitale kanalen en hoe hierop vindbaar te zijn. Zij ontvangen hiervoor een praktische fiche en kunnen deelnemen aan een infosessie (19 februari a.s.) om hierover meer te weten te komen. Op verzoek staan de medewerkers van dienst toerisme paraat voor een persoonlijke begeleiding.

 

Via een digitale nieuwsbrief wordt de toeristische sector periodiek op de hoogte gehouden van de digitale ontwikkelingen.

Deze acties betekenen zowel voor de ondernemers als voor Maasmechelen als toeristische bestemming een meerwaarde: meer bezoekers, dus meer klanten en voor Maasmechelen een positieve uitstraling als toeristische bestemming.

Uitgelicht

Contact

Administratief Centrum

Heirstraat 239
3630 Maasmechelen

T 089 769 610
F 089 769 649
E-mail


facebook twitter

Mijn Maasmechelen

Zoeken

Volg ons