Jeugdlokalen

Er komt heel wat kijken bij het beheer van een jeugdlokaal. Om de jeugdverenigingen hierbij te helpen, bracht vzw Locomotief in 2007 de lokalenmap uit. Via de jeugdraad kregen alle jeugdverenigingen van Maasmechelen zo’n map toegewezen. Deze map zit boordevol praktische informatie en is een handig instrument om belangrijke documenten over je eigen lokaal bij te houden

 

Als je de lokalenmap niet kunt terugvinden in jouw lokaal, vraag dan eens bij je voorgangers na. Indien de map onvindbaar blijkt, kun je bij de jeugddienst een nieuwe aanvragen. In afwachting kun je via het icoontje hieronder de map in pdf-versie downloaden.

 

lokalenmap

 

Tijdens de algemene vergadering van de jeugdraad wordt geregeld op deze map teruggekomen. Stap voor stap zullen we proberen om voor alle jeugdverenigingen de juiste documenten en attesten te verzamelen. Voor alle zekerheid worden op de jeugddienst telkens kopieën bijgehouden. Het is de bedoeling dat iedere jeugdvereniging op termijn over een compleet naslagwerk over zijn eigen lokaal beschikt.

 

Interessante links:


Terug naar boven

 

 

Speelterreinen

In zowat iedere deelgemeente ligt er een openbaar speelterrein. Op de pagina speelterreinen in Maasmechelen vind je een uitgebreid overzicht. De openbare speelterreinen voldoen aan de Europese normering rond veiligheid van speelterreinen. Meer informatie hierover vind je op de website van de federale overheidsdienst Economie.

 

De speelterreinen worden beheerd door de gemeentelijke jeugddienst en de technische dienst.

Is er op het terrein in jouw buurt een speeltoestel stuk? 

Neem dan contact op met Marc Tulleners: marc.tulleners@maasmechelen.be of 089 47 14 11.

 

Terug naar boven


Uitgelicht

Contact

Jeugddienst

Binnenhof 4 bus 5

3630 Maasmechelen

 

T 089 76 97 87

E-mail


facebook
Mijn Maasmechelen

Zoeken

Volg ons