Speelpleinwerking Flapuit!

Speelpleinwerking Flapuit! slaat iedere zomer gedurende vier weken haar tenten op, dit keer in het GO! Atheneum van Eisden Dorp. Flapuit! is bedoeld voor kinderen en tieners van 6 tot 21 jaar met een licht mentale en/of motorische beperking. Ieder kind mag één broer of zus meebrengen. Deze zomer is het speelplein geopend van maandag 9 juli tot en met vrijdag 3 augustus 2018. Op 11 juli is het speelplein gesloten omwille van de Vlaamse feestdag.

 

 

Meer informatie krijg je bij Sonja Bosmans via sonja.bosmans@maasmechelen.be of via T 089 769 787.

Inschrijven

Wil je deelnemen aan Flapuit! dan dien je vooraf in te schrijven. Op die manier kunnen onze monitoren zich goed voorbereiden en een aangepast programma voorzien zodat ieder kind en iedere tiener zich kan amuseren. Inschrijven kan op de jeugddienst, Binnenhof 4 bus 2, 3630 Maasmechelen. Op dinsdag, 29 mei 2018 organiseren we een infovergadering om 19u in de raadzaal van het gemeentehuis, aansluitend op de vergadering starten de inschrijven. Vanaf 18u30 delen we nummertjes uit. Wees op tijd, want de plaatsen zijn beperkt!

 

Kostprijs

Deelnemen aan Flapuit! kost €8 per dag. In die prijs is een drankje 's middags en een vieruurtje inbegrepen. Let op! Als we op uitstap gaan, betaal je iets meer, tot maximaal 20 €/dag.

 

Programma Zomer 2018

Klik op de folder en bekijk het programma van de zomervakantie.
 

Flapuit zomer 2018

 

 

Hier zijn enkele foto's van het speelplein tijdens de zomervakantie van 2017:

 

Bobbejaanland     Boomwhackers     DJ     Eten     Dino Expo     Buiten     Koken 2     Koken     KRC Genk     Spelen 2     UNO     Spelen

 

 

 
 
 
 

Uitgelicht

Contact

Jeugddienst

Binnenhof 4 bus 5

3630 Maasmechelen

 

T 089 76 97 87

E-mail


facebook
Mijn Maasmechelen

Zoeken

Volg ons