#sportersbelevenmeer #maasmechelen

Help Maasmechelen aan een Limburgse “#sportersbelevenmeer-award”!

#sportersbelevenmeer #maasmechelen

 

Eind dit jaar reikt Sport Vlaanderen per provincie de #sportersbelevenmeer-awards uit. Tot 1 oktober krijgen alle Vlaamse gemeenten en steden de kans om zich te profileren als #sportersbelevenmeer- gemeente. De gemeente die het meest in de kijker loopt, mag een award in ontvangst nemen. Wij vinden dat die eer aan Maasmechelen toekom

t en we hebben jouw hulp nodig om dat te bewijzen!

 

Sporters beleven meer in Maasmechelen. Onze gemeente beschikt over een ware schatkamer aan sportclubs en sportdisciplines. Ook op school worden kinderen en jongeren uitgedaagd te bewegen tijdens intussen legendarische sportinitiatieven zoals de massacross, scholenveldloop, …... Wie liever individueel of met vrienden gaat sporten, kan in het unieke decor van de twee toegangspoorten tot het nationaal park sportieve topprestaties neerzetten. Sinds kort beschikken we zelfs over een MTB-route die de Mechelse heide doorkruist.

 

We overdrijven dus niet, Maasmechelen verdient zo’n award! Jij kan ons helpen ze binnen te rijven door voortaan twee hashtags toe te voegen aan al jouw sportieve posts op sociale media: de foto van je stevige wandeling langs de Maas, de statistieken van je meest recente run of ride, het filmpje van de dansshow van je kinderen, de post over de uitslagen van je favoriete club, … Het maakt niet uit of je werkt met Facebook, Instagram of Twitter, vermeld #sportersbelevenmeer #maasmechelen bij je post en je helpt Maasmechelen een award binnenrijven.

 

Alvast bedankt !!!

 

Meer info: www.sport.vlaanderen

 

#sportersbelevenmeer #maasmechelen

 

Uitgelicht

Contact

Sportdienst

Binnenhof 4 bus 5

3630 Maasmechelen

 

T 089 76 96 29/30

 

 

 
Mijn Maasmechelen

Zoeken

Volg ons