Winkelcentra

Naast het nationaal park Hoge Kempen zijn ook het mode en shoppen gebeuren onlosmakelijk met Maasmechelen verbonden. Deze pijler is uitgebouwd rond enkele belangrijke sites en winkelstraten, ieder met een eigen karakter en sfeer.

 

Winkelcentrum Eisden

Dit is het commercieel centrum rond de Pauwengraaf, Oude Baan, Kruindersweg en Koninginnelaan. In de handelsstraten heerst er een levendige drukte en een divers aanbod van winkels lokt vele kijk- en kooplustigen. Hier bevindt zich ook de wijd en zijd gekende Fashion Point en Obsis. (http://www.fashionpoint.be/).

 

Shopping Center M2

 

In dit Shopping Center M2 (http://www.m2shoppingcenter.be/) staan niet minder dan 60 winkels garant voor uw winkelsucces. U vindt heel veel charmante boetieks en knusse eet- en drankgelegenheden. Deze schitterende galerij is een pareltje van lichte en luchtige architectuur, vol speelse details die U meteen goedgeluimd maken. Parkeren is nooit een probleem en gratis!

Dus goed of slecht weer: in het overdekte Shopping Center M2 is het altijd zonnig!

 

 

Outlet Center Maasmechelen Village

Een derde drager binnen dit shopping gebeuren is het in de hele Euregio gekende Maasmechelen Village. Dit merkendorp, gehuisvest op de vroegere mijnterreinen, herbergt talrijke outletwinkels waar modeliefhebbers gouden zaakjes kunnen doen. (http://www.maasmechelenvillage.com/)

Geniet van een dagje uit in een pittoresk dorpje met gezellige restaurants, gratis parking en verkeersvrije straten. Zalig shoppen voor de hele familie!

 

 

U kan deze handelscentra zeer vlot bereiken via de ontsluitingsweg. In alle centra is ruime parkeergelegenheid in de onmiddellijke nabijheid van de winkels. 

 

Rijksweg, Jozef Smeetslaan en Dr. Haubenlaan

Deze belangrijke verkeersaders lopen dwars door Maasmechelen. Hier bevinden zich tal van bekende winkels en horecazaken.

 

 

Uitgelicht

Contact

Socio-economische ontwikkeling

Heirstraat 239

3630 Maasmechelen

 

T 089 769 667

F 089 741 414


Mijn Maasmechelen

Zoeken

Volg ons