LATIF AIT - RE:LATIF

De opwarmer voor shows van Erhan Demirci nu zelf op het podium!
Bekendheid is relatief. Daar weet Latif Ait alles van. Tot nu kwam hij in de kijker door wat hij deed, niet door wie hij is. En dat leverde hem vooral bekendheid op bij justitie. Toen hij met vriend Dyab Abou Jahjah de Arabisch-Europese Liga oprichtte om de wereld beter te maken en dat hem zijn job kostte. Toen hij met zijn kritische cartoons bijna een veroordeling liet optekenen. Of toen hij met
Fouad Belkacem een takeldienst startte, maar net op tijd weigerde om diens beruchte vereniging te depanneren. Het was allemaal goed bedoeld, maar nooit goed begrepen. Daarom laat Latif na 10 jaar comedy de goede bedoelingen thuis en stapt hij recht op het grote publiek af. Om te zeggen wat hij echt denkt. Geen taboes, enkel de waarheid. En zelfs die is relatief.
Voorprogramma: Yannick Noben
Stand-upper Yannick Noben maakte zijn debuut op comedymania, als winnaar van een Limburgse comedywedstrijd. Hij werd geselecteerd voor de Humorklas 2018 van Radio 2, was finalist van de Comedy Talent Award Utrecht 2018 en werkt momenteel aan een eerste zaalshow.
spel: Latif Ait - regie: Han Coucke - tekstcoach: Erhan Demirci - foto: Pieter Verhaeghe Latif Ait is één van de ruwe diamanten in de Vlaamse comedyscene. Knack
Latif Aït gunt ons een unieke en vooral komische blik op het parcours dat hij als jonge Marokkaan heeft afgelegd, van beroepsonderwijs tot de AEL, van straathoekwerk tot 22 maart 2016.
De Standaard ****
i.s.m. Jeugddienst Maasmechelen
www.relatif.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 13,00
Basistarief: 13,00 €; Abo / Groep: 12,00 €; -26: 11,00 €

Waar

Organisatie

CC Maasmechelen