JAVIER GUZMAN - Guzmán

Javier Guzman is één van de meest bekende en gevierde cabaretiers in Nederland. In 2002 won hij zowel de jury- als de publieksprijs op het Leids Cabaret Festival. Sindsdien speelt hij in Nederland en België voor bomvolle zalen. Je zag hem al in onze schouwburg in 2016 met het hilarische Absurd Verlicht. Het stormachtige leven van Javier Guzman leverde inmiddels al zeven adembenemende shows op.
'De beste humor is gebaseerd op pijn.' Het moet wat schuren, al blijft het doel natuurlijk de lach. Javier Guzman weet waarover hij spreekt.
Nu komt Javier met Guzmán, waarin hij terugkijkt op zijn grillige leven en zijn stormachtige carrière. En vertelt hij dingen die je nog niet van hem wist. Dingen die wellicht herkenbaar zijn, dingen die op zijn minst opmerkelijk zijn, dingen die opzienbarend zijn. Zijn het ontboezemingen? Wie weet.
Het zijn juist die dingen waar je normaal gesproken misschien niet eens om moet lachen, maar vanavond wel, dat staat nu al vast. De levensloop van Javier heeft ridicuul veel gelijkenissen met het Nederland waar hij al vanaf zijn 17de op de planken staat: persoonlijk, openhartig en rauw. Kom (opnieuw) genieten van de verrassend-hilarische inzichten en het strakke tempo van het enfant terrible van de comedy!
spel en tekst: Javier Guzman - foto: Chloë Leenheer
i.s.m. Jeugddienst Maasmechelen
www.javierguzman.nl

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Basistarief: 16,00 €; Abo / Groep: 15,00 €; -26: 12,00 €

Waar

Organisatie

CC Maasmechelen