Balspeeltuin Maasmechelen Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Elke zaterdag van 7 september 2019 tot en met 16 mei 2020 organiseert BC Maasmechelen de balspeeltuin voor meisjes en jongens van 4 tot 6 jaar. Onder leiding van onze enthousiaste coaches zetten ze hun eerste stapjes in de sportwereld, ontwikkelen ze hun motoriek en leren ze allerlei balvaardigheden aan. De eerste drie weken zijn gratis.

Wat is de balspeeltuin?
In onze balspeeltuin zetten de kinderen hun eerste stapjes in de sportwereld. Kinderen vinden het fijn om te bewegen. Bewegen heeft bovendien een gunstige invloed op ademhaling, bloedsomloop, eetlust en slaappatroon. In de balspeeltuin van BCM ontwikkelen kinderen onder leiding van onze enthousiaste coaches allerlei motorische vaardigheden, zoals lopen, springen, klimmen, werpen, vangen, klauteren en hinkelen. Ook werken we aan de balgewenning en leren ze algemene balvaardigheden waaronder een stukje basketbal. We doen dit via verschillende spelvormen zodat de kinderen al spelend de nodige vaardigheden ontwikkelen en spelenderwijs leren om deel uit te maken van een team. Elke week wordt er gewerkt rond een bepaald thema.

Praktische informatie:
Wanneer: Elke zaterdag van sep 2019 t/m mei 2020
Tijd: Van 10.00 tot 11.00 uur
Waar: Sporthal SCHIETSKUIL, Multatulistraat 14, 3630 Maasmechelen
Kosten: € 90,00 (verzekering inbegrepen)
De eerste drie weken zijn proeflessen en dus gratis!
Meenemen: Water (afsluitbare drinkfles), T-shirt, short en sportschoenen die geschikt zijn voor de zaal, géén eten meenemen a.u.b.

Aanmelden:
U kunt uw kind aanmelden onder vermelding van BALSPEELTUIN via info@bcmaasmechelen.be met de volgende gegevens: Naam en geboortedatum van het kind en naam, e-mailadres, telefoonnummer ouder(s)

Na aanmelding krijgt u binnen 24 uur per e-mail een reactie. Mocht u geen e-mail ontvangen, check dan even uw spamfolder of postvak ongewenste e-mail.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 90,00
Basistarief: 90,00 €

Waar

Sporthal Schietskuil

Organisatie

Basketbalclub Maasmechelen

Coronamaatregelen voor Maasmechelen

De dienstverlening van het Lokaal bestuur blijft gegarandeerd, maar is aangepast aan de voorschriften rond sociale afstand.

De deuren van het Gemeentehuis en Sociaal huis zijn gesloten. Er wordt gewerkt op afspraak!
Telefonische bereikbaarheid op werkdagen:
09.00 uur – 12.00 uur | 13.00 uur – 16.00 uur

Gemeentehuis
T 089 76 96 10
Sociaal Huis
T 089 48 28 00

Attesten en uittreksel nodig? Maak gebruik van het e-loket.
Op www.maasmechelen.be/corona vindt u actuele informatie.

Lees hier over de maatregelen inzake het coronavirus
alert-box-close-text