KOMMIL FOO - Oogst

De broers Walschaerts staan op de top van hun kunnen en ontwikkelden door de jaren heen een volstrekt unieke stijl: ontroering, humor, muzikaliteit en een absurde beeldentaal vechten om voorrang. Als geen ander beheersen ze de kunst om met minimale middelen de toeschouwer maximaal te raken.
Kommil Foo viel op in de afgelopen editie van het populaire programma Liefde voor Muziek waar het duo de luisteraars van zijn sokken blies met liedjesbewerkingen van weergaloos niveau.
Een piano, een gitaar, een viool en hun karakterstemmen: meer hebben Raf en Mich Walschaerts niet nodig om het publiek een memorabele avond te bezorgen.
Kommil Foo maakt en speelt al dertig jaar onafgebroken. Hoog tijd dus om uit al dat moois een nieuwe voorstelling te destilleren. Oogst: Raf, Mich, hun mooiste liedjes en hun strafste verhalen. Kommil Foo op z'n best!
spel en tekst: Raf en Mich Walschaerts - regie: Ineke Nijssen en Walter Janssens - decor: Kris van Oudenhove - technische leiding:
Koen Bellens - productie: Caroline Lanoye - foto: Johan Jacobs
In deze ruim twee uur durende show laten de broers weer eens zien waar ze goed in zijn. Fysieke sketches waarin ze zowel losse attributen, schoenen of een kruk, als elkaar gebruiken als marionetten om hun verhalen te vertellen, afgewisseld met ijzersterke poëtische liedjes. (...) Hier staan twee heren met een oeuvre dat aan elkaar hangt van de liefde. (...) Mocht u ook maar een heel klein beetje last
hebben van hartzeer, zorg dan in vredesnaam dat u voldoende zakdoeken meeneemt. De Theaterkrant
Een indrukwekkende voorstelling van een gezelschap dat, ondanks de geografische beperking van het Nederlands, op wereldniveau staat. De Morgen
www.kommilfoo.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 26,00
Basistarief: 26,00 €; Abo / Groep: 25,00 €; -26: 23,00 €

Organisatie

CC Maasmechelen

Categorie

Dienstverlening Lokaal bestuur Maasmechelen na afspraak

De dienstverlening in het gemeentehuis en het Sociaal Huis verloopt volgens de normale openingsuren. Door de coronamaatregelen kan u enkel na telefonische afspraak bij ons terecht.

Dragen van een mondmasker verplicht op alle locaties van gemeente en OCMW.

Gemeentehuis
T 089 76 96 10
Sociaal Huis
T 089 48 28 00

Attesten en uittreksel nodig? Maak gebruik van het e-loket.
Op www.maasmechelen.be/corona vindt u actuele informatie.

Blijf de maatregelen volgen!
Voor uzelf en #VOORELKAAR

> Was regelmatig uw handen met water en zeep
> Hou anderhalve meter afstand
> Draag een mondmasker als dat verplicht of aangewezen is
> Blijf thuis als u ziek bent

Lees hier over de maatregelen inzake het coronavirus
sluiten