Familieopstellingen Plus +

Vanwege de grote vraag naar familieopstellingen hebben wij naast de extra ingelaste avonden besloten hier ook een hele dag voor vrij te maken.
Op deze dag kun je naast de opstellingen ook nog twee andere therapeuten aan het werk zien.

José van Elk laat ons ervaren welke invloed een meditatie op lichaam en geest kan hebben. Hiernaast zal ze ook nog een systemische miniopstelling of oefening presenteren die een diepgaand effect kan hebben.

Peter Keulers neemt ons na de middagpauze mee in een initiatie over zijn visie van negatief zelfbeeld, iets wat tijdens familieopstellingen regelmatig naar voren komt.
Een Negatief Zelfbeeld is een negatief vooroordeel over jezelf, dat jij zelf uitspreekt. Bij een Negatief Zelfbeeld worden alleen de negatieve zaken benadrukt. Gevolg is dat je sterk de nadruk legt op wat niet goed gaat. Door een andere bril op te zetten, leer jij anders waar te nemen, te voelen en te ervaren
https://www.peterkeulers.nl/negatief-zelfbeeld-behandelen

Hans Strack, begeleider en trainer in systemisch werk (Familie- Organisatieopstellingen) zal deze dag weer de familieopstellingen begeleiden. In onze prachtige ruimte kun je ervaren wat opstellingen voor positieve invloed op je kunnen hebben. Een journaliste van het maandblad Gezond Nu omschreef het als volgt:

“Patronen worden doorgegeven van generatie op generatie, maar werken misschien niet goed voor jou. Met een familieopstelling spoor je de diepe kern van het probleem op.”

Het hele artikel kun je lezen op onze website.
www.vormbalans.nl

Om aan deze dag deel te nemen heb je geen voorkennis van familieopstellingen nodig.
Wij zullen in afstemming de mensen die voor een opstelling klaar zijn de mogelijkheid geven hun vraag in te brengen.
Wil je meer over familieopstellingen weten, kijk dan op onze website.

Praktische info:

Datum en tijdstip: 26 november van 10.00 tot ca. 17.00 uur.
Adres: Engelenkampstraat 23 te Sittard
Koffie, thee, water, fruit en lekkernijen zijn gratis aanwezig
Lunch kun je zelf meebrengen en op de locatie nuttigen of je laat je in het op 5 minuten lopen gelegen centrum van Sittard verwennen
Voor meer informatie mail info@vormbalans.nl of bel 06 20643750 (bij geen gehoor spreek een boodschap in en wij bellen terug)
Kosten voor deelname: € 110,00 incl. BTW, jij kunt het geld overmaken op NL74ABNA 0496294199 ten name van Vormbalans met vermelding “Familieopstellingen plus+”


Ingang bij de rode poort aan de zijkant van het gebouw.
Parkeren kan aan de zijkant of achterkant van het gebouw gratis als plaats is.
Volg de aanwijzing VORMBALANS in het gebouw om bij de zolder zaal te komen.

Inschrijven kun je via: https://www.vormbalans.nl/agenda-2/

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 110,00

Inschrijven

Bel naar
0031620643750