Bezoek Ecotron & The Bakery

Na een paar jaar geen uitstappen te hebben georganiseerd, doen we in 2024 opnieuw een poging. Deze keer zullen we een bezoek brengen aan Ecotron en The Bakery in Maasmechelen. Wegens de beperkte ruimte bij The Bakery kunnen er maar 40 mensen mee op deze uitstap.


Samenkomst om 09u30 aan Toerisme Maasmechelen, Zetellaan 35 te Maasmechelen.


In de voormiddag gaan we een bezoekje brengen aan Ecotron. Ben je ook benieuwd hoe onze biodiversiteit zal evolueren doorheen de jaren ten gevolge van de klimaatverandering? Dan is Ecotron in Maasmechelen de place to be. Hier onderzoekt de universiteit van de UHasselt in haar unieke en hoogtechnologische onderzoeksinstallatie de effecten van de klimaatverandering. Onder leiding van een ranger krijgen we alles te horen over het verhaal van Ecotron. De rondleiding zal starten om 10u00 en duurt 90 minuten.


In de namiddag gaan we naar The Bakery. Hier zullen we om 12u00 eerst een bezoek brengen aan de bakkerij waarna we onze buik kunnen vullen met al dat lekkers dat er in de bakkerij wordt gemaakt. We zullen genieten van een lekkere High Tea Brunch. Tijdens deze brunch kan je kiezen uit:


- verse pistolets / brood


- croissant


- boter, confituur & chocopasta


- luxe fruitsalade


- yoghurt met fruitparels


- Avocado Sesam


- Hummus met worteltjes


- brie met walnoot, honing en verse vijgen


- Mosterdkaas, jonge kaas & pestokaas


- huisgemaakte eiersalade


- macaron & cake


De drank is niet inbegrepen tijdens deze brunch en dien je ter plaatse zelf af te rekenen.


Wil je graag mee met ons op deze uitstap, schrijf je dan voor 4 mei 2024 in door een mailtje te sturen naar velt.genk@gmail.com. Velt-leden kunnen deelnemen voor € 30 en niet-leden voor € 35.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 35,00
Leden - 30,00 euro

Waar

Maasmechelen Dienst Toerisme

Inschrijven

E-mail
velt.genk@gmail.com
Bel naar
0478 36 98 37

Contact

Organisatie