Vraag het aan... Sabine De Vos

'HET K-BOEK: krachtiger voor, tijdens en na kanker'

Eindelijk een positief boek dat je alles vertelt over kanker. Ongeveer 1 op 4 mensen wordt in zijn of haar leven geconfronteerd met kanker.

Maar hoe vertel je zoiets aan je gezin? En hoe ga je er zelf mee om? Wat doet kanker met je lichaam? En met je hoofd? Welke behandelingen zijn er? En vooral, hoe kun je tijdens zo'n negatieve periode toch positief blijven?

Sabine De Vos neemt je mee in haar zoektocht naar antwoorden en toont je dat kanker je ook kracht kan geven. Ze deelt tips en tricks over hoe je je levenskwaliteit kunt verbeteren, hoe je het draaglijk kunt maken en wat lotgenoten heeft geholpen.

Sabine De Vos (°1967), onder andere bekend van 'De Droomfabriek', is een presentatrice, politica en schrijfster voor jong en oud. Ze werd twee keer getroffen door kanker. Haar ervaringen schreef ze neer in het 'K-boek', boordevol uitleg en praktische tips voor iedereen die van ver of dichtbij met kanker in aanraking komt.

Leven doet de ex-presentatrice op haar 51ste met de grote L. “Als een kind in een speelgoedwinkel.”

Maak op deze avond ook kennis met VZW Inloophuis Limani Maasland. Deze vzw wil lotgenoten die strijden tegen kanker samenbrengen.

Inclusief hapje & drankje!

Opgelet! Maximum 50 deelnemers en inschrijven VERPLICHT. Betaling bij inschrijving.

I.s.m. CC Maasmechelen, Davidsfonds MM en VZW Inloophuis Limani

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €; UiTPAS-kansentarief: 1,00 €

Waar

Inschrijven

E-mail
bibbalie@maasmechelen.be
Bel naar
089 76 97 20

Organisatie

Bibliotheek Maasmechelen