Gebaren-(voorlees)workshop 'We hebben er een geitje bij!' (2 - 3 jaar) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Ter gelegenheid van de Nationale Boekstartdag zetten we onze deuren wijd open voor de allerkleinsten en hun gezin.

Gebaren maken verhalen, liedjes en spelletjes levendiger en grappiger. Wil je dit zien en ervaren? Meld je dan aan met je jonge peuter.

In deze gezellige workshop rond het peuterboek “We hebben er een geitje bij!” staat het maken van gebaren centraal. Er wordt gelezen, gezongen en peuteractiviteiten gedaan in het thema dieren en daarbij wordt de taal ondersteund met gebaren.
Waarom gebaren? Gebaren zijn niet alleen leuk, ze leveren ook een positieve bijdrage aan de spraak- en taalontwikkeling van jonge kinderen. Daarbij ze zijn zeer gemakkelijk te leren voor iedereen. Naast het feit dat kinderen zich met gebaren beter kunnen uiten en kenbaar kunnen maken zijn gebaren ook goed voor het taalbegrip.

Esther Sluijsmans, logopediste, babycoach en babygebarendocent van 'Babycoaching Esther' verzorgt deze workshop voor jonge peuters.

GRATIS! (inschrijven verplicht!)
(maximum 10 met ouder/verzorger)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Inschrijven

E-mail
bibbalie@maasmechelen.be
Bel naar
089 76 97 20

Organisatie

Bibliotheek Maasmechelen