BEGELEIDING EN COACHING ONDERNEMERS BIJ DIGITALE TRANSFORMATIE VAN DE HANDELSZAAK

  • Hoe adverteer ik op Facebook?
  • Bereik ik meer klanten via social media?
  • Wat kosten digitale reclameborden?
  • Is een bestelpaal iets voor mijn handelszaak?
  • Zijn er softwarepakketten voor stockbeheer?

Hebt u als ondernemer ook vragen over de digitale toepassingen die u kunnen ondersteunen bij het uitvoeren van uw activiteiten?
De oplossingen zijn zeer divers, de kosten blijken vaak heel goed mee te vallen.

Het lokaal bestuur wil alle ondernemers, horeca–uitbaters, dienstverleners ondersteunen in hun zoektocht naar de juiste digitale toepassingen voor hun zaak.

Als ondernemer moet u immers veel tijd en moeite investeren om alle nodige informatie over deze technologieën te vergaren. Bovendien zijn de technologische toepassingen zo uitgebreid dat men het bos doorheen de bomen niet ziet. De zaken evolueren bovendien enorm snel. Nochtans zijn klanten op dit vlak veeleisend.

Het lokaal bestuur heeft als ondersteuning voor de ondernemers op dit vlak een samenwerking afgesloten met de specialisten van PXL Hogeschool. 

Deze specialisten doorlopen met u een volledig proces zodat u een zeer goede kijk krijgt hoe u met digitale ondersteuning uw onderneming nog beter zichtbaar maakt, u uw klanten beter leert begrijpen, hen kan aanzetten tot een bijkomend bezoek, uw nazorg en service nog beter tot zijn recht komt.

Er worden verschillende individuele en collectieve begeleidings– en coachingtrajecten voorzien.

Het lokaal bestuur Maasmechelen draagt samen met de Vlaamse Overheid een aanzienlijk deel van de kosten. U als ondernemer moet dus zelf maar een beperkt deel betalen dat bovendien afhankelijk is van het gekozen traject.