CAMPAGNE EISDEN-TUINWIJK BEHAAGT VAN START

Met de campagne Eisden-Tuinwijk behaagt roepen de initiatiefnemers de bewoners van Eisden-Tuinwijk op om opnieuw hagen aan te planten en ze goed te onderhouden.

Word Tuinwijk-ambassadeur samen met Matteo Simoni

Topacteur Matteo Simoni, bekend van onder meer de film Marina, zette als ambassadeur maar al te graag zijn schouders onder de campagne Eisden-Tuinwijk behaagt. Hij verleende zijn gezicht aan een opvallende affiche- en flyercampagne. Voor sociale media werden ludieke promotiefilmpjes gemaakt om de campagne onder de aandacht te brengen.

Matteo Simoni: "Mijn roots liggen hier, in de Tuinwijk. Mijn vader groeide op in deze buurt en mijn grootvader reed hier nog rond met een ijskar. Ik ben trots op deze plek en daarom zet ik graag mee de schouders onder deze campagne om de buurt nog groener te maken. Eisden-Tuinwijk werelderfgoed, dat zou pas cool zijn!"
 

Ik doe mee! Ik behaag!

Elke bewoner van de tuinwijk die meedoet en zijn tuin vergroent, krijgt een “Ik doe mee! Ik behaag!”-bordje. Hiermee schaart de deelnemer zich achter de vergroening van de Tuinwijk en wil de campagne¬†het enthousiasme om mee te doen aanwakkeren.

Eén adres voor meer info! De nagelnieuwe website: www.eisdentuinwijkbehaagt.be

Gepubliceerd op donderdag 28 februari 2019 15 u.