DOORSTART KINDEROPVANG

De kinderopvang is steeds open gebleven voor ouders die werken in de zorgsector en voor kinderen voor wie geen andere opvang mogelijk is. Stapsgewijs wordt de kinderopvang nu ook terug opgestart voor kinderen van ouders waarvoor de Nationale Veiligheidsraad de heropstart uittekende in de fases.

Omdat er dan weer meer kinderen naar de opvang komen is het belangrijk dat de opvang veilig verloopt. Kinderen worden immers opgevangen in contactbubbels en de uitbreiding van het aantal kinderen vereist een goede organisatie en planning van de contactbubbels.

👉 Moet je terug buitenshuis gaan werken?
👉 Heb je nood aan opvang voor je kinderen?

!! Neem dan eerst contact op met je opvanginitiatief om goede afspraken te maken! De verantwoordelijke van de kinderopvang zal je informeren over de veiligheidsmaatregelen en hoe de start van de opvang van jouw kind(eren) veilig zal gebeuren.

👉 Voor al je opvangvragen voor baby’s, peuters en schoolkinderen contacteer je het lokaal loket kinderopvang: T 089 76 98 15 of loketkinderopvang@maasmechelen.be.

👉 Maakte je voorheen al gebruik van de buitenschoolse kinderopvang ’t Huis, contacteer dan Wendy Valijs , 089 76 97 91 of wendy.valijs@maasmechelen.be

Klik HIER ook voor de brief die we stuurden naar de ouders van onze reguliere kids.

Gepubliceerd op donderdag 30 april 2020 13.39 u.

Coronamaatregelen voor Maasmechelen

De dienstverlening in het gemeentehuis en het Sociaal Huis verloopt volgens de normale openingsuren. Door de corona-maatregelen kan u enkel na telefonische afspraak bij ons terecht.

Gemeentehuis
T 089 76 96 10
Sociaal Huis
T 089 48 28 00

Attesten en uittreksel nodig? Maak gebruik van het e-loket.
Op www.maasmechelen.be/corona vindt u actuele informatie.

Lees hier over de maatregelen inzake het coronavirus
sluiten