GEZOCHT: ONTHAALVRIJWILLIGERS EXPO KASTEEL VAN LEUT

Toerisme Vlaanderen is sinds oktober 2021 de eigenaar van het kasteeldomein Vilain XIIII in Leut, Maasmechelen. De komende jaren zal Toerisme Vlaanderen werken aan de herbestemming van de site. Deze zomer stellen ze de deuren van het kasteel een eerste maal open met een gratis expo en een zomerbar.

De expo wordt op de gelijkvloerse verdieping van het kasteel ingericht. Bezoekers maken er kennis met de fascinerende familie Vilain XIIII en nadien de transformatie van het kasteel tot ziekenhuis. Je kan er het kasteeldomein vandaag door de lens van Titus Simoens bekijken en tot slot zelf meebouwen aan de toekomst van het kasteeldomein.

Taakomschrijving

Als enthousiaste onthaalvrijwilliger in het kasteel van Leut ben je een belangrijke schakel in het team. Je verwelkomt bezoekers met een warme glimlach en bent het eerste aanspreekpunt bij vragen. Je komt terecht in een prachtige omgeving en aangename werksfeer.

Beschikbaarheid

De expo is open op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Van 2 juli tot eind augustus. Vrijwilligers gaan aan de slag van 13 u tot 17 u. Vrijwilligers kunnen zich voor minstens vier dagen engageren, verspreid over de maanden juli en augustus.

Vergoeding

Vrijwilligers krijgen een vaste vrijwilligersvergoeding van 35 EURO per dag.

Geïnteresseerd?

Stuur een mailtje naar kasteelvanleut@toerismevlaanderen.be en wij nemen snel contact met je op.

Gepubliceerd op zondag 19 juni 2022 10 u.