JOBSTUDENTEN DIENST SAMENLEVEN EN JEUGDDIENST

Word jij deze zomer onze nieuwe Maasmakker en wil jij helpen om anderen een Maasmagische ervaring te geven?
Ben jij enthousiast over werken bij de gemeente en wil je graag jouw steentje bijdragen?

Solliciteer dan als jobstudent bij de dienst samenleven of de jeugddienst!

Voor de dienst samenleven 

Bij de dienst samenleven zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die zich graag willen inzetten voor de inwoners van Maasmechelen.

Je helpt ons tijdens de zomermaanden met het organiseren en begeleiden van sensibiliseringsacties en wijkactiviteiten. Daarnaast willen wij zorgen dat het straatbeeld aangenaam en aantrekkelijk is zodat iedereen kan genieten van het zomerse Maasmechelen!

Voor de jeugddienst 

Binnen de jeugddienst zijn wij op zoek naar jobstudenten voor de speelpleinwerking Flapuit en UiT met Vlieg. Je werkt samen met de jeugdwerker en vrijwilligers tijdens de activiteiten en uitstappen waarbij jij de leiding en verantwoordelijkheid neemt. Je kan jezelf verplaatsen in de leefwereld van kinderen en jongeren en biedt een luisterend oor aan waar nodig. Problemen of frustraties? Dan voel jij meteen aan wanneer het tijd is om deze te signaleren. Gebeurt er iets onverwacht? Dan stel jij je flexibel op en zoek je samen met de jeugdwerker naar een gepast oplossing.

Bij de speelpleinwerking Flapuit plan, organiseer en begeleid je activiteiten voor kinderen en tieners van 6 tot 21 jaar met een lichte mentale en/of motorische beperking. Bij UiT met Vlieg bied je hulp bij de uitwerking en begeleiding van het activiteitenaanbod voor kinderen en tieners.

Heb jij ervaring met werken met kinderen en tieners (met een licht mentale en/of motorische beperking)? Dat is altijd een extra troef voor de jeugddienst!

 

Wat wij vragen 
  • Je hebt een enthousiaste en positieve houding
  • Je bent flexibel ingesteld
  • Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en je bent zelfredzaam
  • Je staat communicatief sterk op respectvolle wijze
  • Je maakt graag deel uit van ons Maasmaf team!
 Wat wij bieden 
  • Een nettoloon van €13.06/uur
  • Een boeiende, leerrijke en veelzijdige vakantiejob
Aanwervingsvoorwaarden 
  • Het liefst ben je aaneensluitende periodes beschikbaar in de periode van 01/07/2023 t.e.m. 31/08/2023 voor een tijdspanne van één maand

 

Hoe solliciteren?

Download het sollicitatieformulier hier en mail het volledig ingevulde formulier samen met je student@work-attest, een inschrijvingsbewijs van school en een recent uittreksel uit het strafregister model 596-2 (max. 3 maanden oud) naar vacatures@maasmechelen.be.

Het uittreksel uit het strafregister kun je aanvragen bij de dienst Burgerzaken in de gemeente waar je woont of via deze link.

Solliciteren kan tot en met 07.04.2023. Meer info over de timing van het online sollicitatiegesprek volgt later.