BEWONERSVERGADERINGEN

Het lokaal bestuur weet graag wat er leeft bij haar inwoners. Tijdens bewonersvergaderingen wordt duidelijk wat er actueel is in de Maasmechelse wijken, wat er (nog) beter kan, welke bijkomende informatie nodig is, …

Tijdens deze vergaderingen krijgen de bewoners van een bepaalde wijk de gelegenheid in dialoog te treden met het gemeentebestuur. Dergelijke initiatieven zijn al enige tijd actief in Eisden-Dorp, Proosterbos, Mariahof, … De komende maanden staan volgende bewonersvergaderingen in de planning:

  • Vucht-dorp – 30 april 2019 om 19.00 uur - ’t Huis, Dorpsstraat 22
  • Proosterbos – 27 mei 2019 om 19.00 uur - Zaal Allenthuis, Pastoriestraat
  • Opgrimbie – 17 juni 2019 om 19.00 uur - Wijkcentrum, Hoekstraat 1

Daarnaast vormen de wijkaanspreekpunten (WAP) de schakel tussen inwoner en bestuur. Door op regelmatige tijdstippen in de wijken aanwezig te zijn, krijgen de WAP’s een duidelijk beeld van de noden en aandachtspunten. Een volledig overzicht van deze WAP’s vindt u op www.maasmechelen.be.

Wilt u graag deelnemen aan een bewonersvergadering? Schrijf u in via de dienst samenleven, via mail aan tanja.iser@maasmechelen.be of telefonisch op 089 74 14 04.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws in u wijk of wilt u een melding doorgeven? Stuur een mail naar wijkaanspreekpunt@maasmechelen.be.

Gepubliceerd op donderdag 18 april 2019 12.12 u.