OPROEP: DAG VAN DE VERENIGING

Maakt u deel uit van een Maasmechelse vereniging? Wilt u uw vereniging graag bekend maken bij het grote publiek? Noteer dan 9 september in uw agenda!
Wat mag je verwachten?
Dit jaar wilt het lokaal bestuur samen met verschillende adviesraden een poging doen om het oude kleurrijk Maasmechelen in een nieuw jasje te steken onder een nieuwe naam.
Dit nieuwe concept zal meer focussen op alle verenigingen en hun werking. Op deze dag kan u met uw vereniging uw werking voorstellen aan het grote publiek, u kan er contacten leggen met andere verenigingen en u kan er zelfs een centje bijverdienen.
 
Wat betekent dit concreet?
Op 9 september zal er in het Koninginnepark een dag georganiseerd worden waarbij iedere vereniging een stand mag openen en waarin men haar werking kan tonen.
Dit kan aan de hand van het verkopen van hapjes en drankjes maar nog veel liever door het organiseren van workshops of demonstraties ter plekke.
 
Geef je met jouw vereniging graag een leuke workshop yoga, schilderen of tuinieren? Laten jullie graag zien wat jullie schutterij of basketbalploeg in petto heeft voor zijn leden? Willen jullie mensen dichter bij de ontwikkelingssamenwerkingen brengen door ze bewust te maken van jullie acties in het Zuiden? Dit kan allemaal!
 
Verenigingen die graag op een podium willen tonen wat ze kunnen zoals een dansclub of fanfare mogen hun moment in de spotlights claimen en zullen mee opgenomen worden in het programma.
Wat verwachten we van u?
Wil uw vereniging ook meedoen om van deze dag een groot succes te maken?
We zoeken enthousiaste verenigingen die zich willen engageren en het beste van zichzelf willen tonen op de dag van de verenigingen zelf.
Wil je graag meebeslissen hoe deze dag er zal uitzien en zie je het zitten om de handen uit de mouwen te steken?
 
We zijn op zoek naar een creatief organisatorisch team dat meehelpt bij de voorbereidingen van deze dag.
Wilt u de werking van uw vereniging tonen op deze dag van de vereniging of wilt u zelf hieraan meewerken?
Vul het contactformulier in via: https://forms.gle/Knp8er9dnuvfPhM28
 
Deadline inschrijvingen: 24 maart 2023
Infoavond voor ingeschreven verenigingen: 27 maart 2023 - 18u30 - Cultuurcentrum Maasmechelen
Gepubliceerd op donderdag 16 maart 2023 10.37 u.