PUNTEN SPAREN MET DE UITPAS

UiTPAS Maasland telt 3615 pashouders, verdeeld over Maasmechelen, Lanaken en Dilsen-Stokkem. Ine Damen en haar zoontje Leander behoren tot deze grote groep pashouders, die punten sparen in de UiTPAS-regio.

Ine Damen: “Ik kocht in 2021 een UiTPAS voor Leander en mij. We gingen al snel een keer gratis zwemmen met ons welkomstvoordeel. UiTPAS is een handig spaarsysteem. Elke keer als je deelneemt aan een UitPASactiviteit, spaar je een punt.
Tijdens onze uitjes sparen we telkens als we een zuiltje zien een UiTPAS-punt. Punten sparen kan bij een bibliotheekbezoek, in het zwembad en zelfs als we naar de film gaan.

Leander zijn puntentotaal groeit veel sneller dan het mijne. Je kan je UiTPAS ook gebruiken bij sport- en jeugdverenigingen. Hij voetbalt bij Boorsem Sport en is lid van de Chiro. Daar krijgt hij 24 UiTPAS-punten.

Doordat je je UiTPAS nu kan gebruiken in verschillende gemeentes, werd het voor ons nog interessanter. Ik bezoek soms de spelotheek in Lanaken.

En Leander heeft ook een tijdje geturnd in Lanaken. Ook daar krijg je punten toegekend. Een UiTPAS heeft enkel voordelen. Door de gespaarde punten om te ruilen, kunnen we gratis naar de cinema of naar het zwembad. Dat is altijd mooi meegenomen!”

Meer weten? Ga naar www.uitpasmaasland.be en kijk wat UiTPAS Maasland u te bieden heeft.

Gepubliceerd op maandag 1 augustus 2022 19 u.