Haerlekijn - B&B

Leuk en authentiek gastenverblijf in de kern van de Maasvallei, op een boogscheut van het gigantisch uitgestrekte Nationaal Park Hoge Kempen (en Kempen-Broek)..! (https://rivierparkmaasvallei.eu /  www.nationaalparkhogekempen.be  )

5 ruime familiekamers bieden slaapplaats aan 12 tot 18 gasten! Natuurbeleving zoals uitdagende wandelingen, eindeloze fietstochten, MTB-trails nodige uit om de regio intensief te verkennen! Een overdekte carport, een grote tuin en gezellig terras, een fijne ontbijtruimte e.d., maken het plaatje compleet!

We hebben in de herfst, winter en prille voorjaar speciale arrangementen i.f.v. de Lange-afstandswandelingen in het Nationaal Park Hoge Kempen én de Maasvallei! (Oppik-service of gasten 's morgens brengen naar startpunt, lunchpakketjes, eventueel een warm avondmaal, gerichte, relevante info over de mogelijkheden...)

Lekker, uitgebreid 'plattelandsontbijt', tips voor gezellige eetgelegenheden, aanbod aan streekproducten (ook streekwijnen en -bieren!) en gastvrij onthaal!

Contactgegevens

Adres
Vlasstraat 6 , 3630Meeswijk - Maasmechelen
Provincie
Limburg
Land
BE
T
089 36 32 24
GSM
0472 91 87 80
E-mail
info@haerlekijn.be
Website
https://haerlekijn.be
Handelsregister
BE0829.801.544

Contactpersoon

Leekens Annick