AMBULANTE HANDEL, MARKTEN EN KERMISSEN

APRIL IS MAAND VAN DE MARKT

Breng een bezoekje aan de markt in de maand april! U maakt bij iedere aankoop kans op leuke prijzen.*

Tijdens de markten van 8-15-22-29 april 2023 kan u deelnemen via de wedstrijd-app of een papieren deelnemerskaart, te deponeren in de wedstrijdurne tijdens de markt.

Wilt u voorbereid naar de markt komen? Installeer dan alvast de wedstrijd-app waarmee u de QR-code kan scannen bij de marktkramers: https://maandvandemarkt.be/

Welke prijzen kan u winnen?
> 1 van de 20 cadeaubonnen van €25 te besteden op de zaterdagmarkt
> Leuke prijzen van de markt, een markttrolley, een volledige outfit, of een hele gevulde markttas met lekkers van de markt
> Een reischeque t.w.v. €300, voor de mooiste tripjes in Limburg.

De prijzenpot wordt nog verder uitgebreid met andere leuke prijzen!

*Alle winnaars worden persoonlijk gecontacteerd.

Wedstrijdreglement

Markten

Het Lokaal Bestuur Maasmechelen organiseert een wekelijkse markt in Eisden–Dorp, telkens op zaterdag vanaf 8.00 uur ’s morgens tot 13.00 uur ’s middags.

U kan als ambulante handelaar een aanvraag indienen om een standplaats per abonnement toegewezen te krijgen, dan wel deelnemen als zogenaamde losse deelnemer aan deze openbare markt.

Ambulante handel

Maar u kan ook ambulante activiteiten uitoefenen buiten de openbare markt. Dit kan op zowel op het openbaar domein als op privégrond.

Let op! In beide gevallen heeft u een toelating nodig van het Lokaal Bestuur.

Het Lokaal Bestuur Maasmechelen laat op het openbaar domein enkel ambulante activiteiten toe op een beperkt aantal standplaatsen. Deze lijst kan u hier raadplegen. Ook is het mogelijk om ambulante activiteiten uit te oefenen op rondtrekkende wijze (ijsverkopers,…).

Kermissen

Het Lokaal Bestuur Maasmechelen organiseert ook elk jaar een aantal kermissen. Wenst u hieraan deel te nemen? Vraag dan een abonnement aan. Eenmalig deelnemen is mogelijk als bepaalde plaatsen niet zijn ingenomen.

Socio-economische ontwikkeling

Adres
Binnenhof 43630Maasmechelen
T
089 76 96 30
E-mail
celeconomie@maasmechelen.be
Website
www.maasmechelen.be

Openingsuren

Vandaag

zijn wij open van 9 u tot 12 u & 14 u tot 16 u

Morgen

zijn wij open van 9 u tot 12 u & 14 u tot 16 u
Meer openingsuren