Zorgen

OCMW Maasmechelen engageert zich om voor alle inwoners van Maasmechelen een kwaliteitsvolle dienstverlening te garanderen, met prioritaire aandacht voor de meest kwetsbaren en de ouderen. Het OCMW biedt, zoals beschreven in artikel één van de OCMW-wet, elke inwoner van onze gemeente maatschappelijke dienstverlening aan, zodat elke Maasmechelaar de mogelijkheid krijgt een menswaardig leven te leiden.

Het OCMW geeft prioritaire aandacht aan de meest kwetsbaren. Zij worden immers het meest geconfronteerd met persoonlijke, sociale en structureel-maatschappelijke problemen. Om deze problemen het hoofd te bieden, hebben zij nood aan begeleiding en ondersteuning. Het OCMW wenst hen deze ondersteuning te bieden.

Daarnaast neemt OCMW Maasmechelen zijn verantwoordelijkheid op ten aanzien van de grote groep ouderen. De aangeboden dienstverlening wordt op de zwaardere zorgproblematiek afgestemd. Het OCMW heeft daarbij oog voor de verdoken armoede en vereenzaming bij deze doelgroep.

Sociaal Huis

Adres
Binnenhof 23630Maasmechelen
T
089 48 28 00
E-mail
info@maasmechelen.be

Openingsuren

Vandaag

zijn wij open van 8 u tot 17 u

Morgen

zijn wij open van 8 u tot 12 u

Raadpleeg de openingsuren van de verschillende diensten zoals de sociale dienst, thuiszorgdiensten, ... Deze kunnen afwijken van de algemene openingsuren van het Sociaal huis.

Meer openingsuren

Coronamaatregelen voor Maasmechelen

De dienstverlening van het Lokaal bestuur blijft gegarandeerd, maar is aangepast aan de voorschriften rond sociale afstand.

De deuren van het Gemeentehuis en Sociaal huis zijn gesloten. Er wordt gewerkt op afspraak!
Telefonische bereikbaarheid op werkdagen:
09.00 uur – 12.00 uur | 13.00 uur – 16.00 uur

Gemeentehuis
T 089 76 96 10
Sociaal Huis
T 089 48 28 00

Attesten en uittreksel nodig? Maak gebruik van het e-loket.
Op www.maasmechelen.be/corona vindt u actuele informatie.

Lees hier over de maatregelen inzake het coronavirus
alert-box-close-text