Zorgen

OCMW Maasmechelen engageert zich om voor alle inwoners van Maasmechelen een kwaliteitsvolle dienstverlening te garanderen, met prioritaire aandacht voor de meest kwetsbaren en de ouderen. Het OCMW biedt, zoals beschreven in artikel één van de OCMW-wet, elke inwoner van onze gemeente maatschappelijke dienstverlening aan, zodat elke Maasmechelaar de mogelijkheid krijgt een menswaardig leven te leiden.

Het OCMW geeft prioritaire aandacht aan de meest kwetsbaren. Zij worden immers het meest geconfronteerd met persoonlijke, sociale en structureel-maatschappelijke problemen. Om deze problemen het hoofd te bieden, hebben zij nood aan begeleiding en ondersteuning. Het OCMW wenst hen deze ondersteuning te bieden.

Daarnaast neemt OCMW Maasmechelen zijn verantwoordelijkheid op ten aanzien van de grote groep ouderen. De aangeboden dienstverlening wordt op de zwaardere zorgproblematiek afgestemd. Het OCMW heeft daarbij oog voor de verdoken armoede en vereenzaming bij deze doelgroep.

Sociaal Huis

Adres
Binnenhof 23630Maasmechelen
T
089 48 28 00
E-mail
info@maasmechelen.be

Openingsuren

Vandaag

zijn wij open van 8 u tot 17 u

Morgen

zijn wij open van 8 u tot 12 u

Raadpleeg de openingsuren van de verschillende diensten zoals de sociale dienst, thuiszorgdiensten, ... Deze kunnen afwijken van de algemene openingsuren van het Sociaal huis.

Meer openingsuren

Dienstverlening Lokaal bestuur Maasmechelen na afspraak

De dienstverlening in het gemeentehuis en het Sociaal Huis verloopt volgens de normale openingsuren. Door de coronamaatregelen kan u enkel na telefonische afspraak bij ons terecht.

Dragen van een mondmasker verplicht op alle locaties van gemeente en OCMW.

Gemeentehuis
T 089 76 96 10
Sociaal Huis
T 089 48 28 00

Attesten en uittreksel nodig? Maak gebruik van het e-loket.
Op www.maasmechelen.be/corona vindt u actuele informatie.

Download de nieuwe Maasmechelen APP en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!
Lees hier over de maatregelen inzake het coronavirus
sluiten