Cirk in het Park 27 en 28 april

ZATERDAG 27 APRIL & ZONDAG 28 APRIL
14.30 uur tot 19.00 uur 
PARK CULTUURCENTRUM & KONINGINNEPARK

PROGRAMMA

Na een succesvolle eerste editie organiseert het lokaal bestuur Maasmechelen op zaterdag 27 en zondag 28 april voor de tweede keer het GRATIS festival CIRK IN HET PARK.

Het recept van een sterk ‘Cirk in het park’: Neem een divers pallet aan kwalitatieve artiesten/groepen en breng een omvangrijk aantal shows op twee namiddagen.

Om 14.30 uur start op beide dagen het eerste optreden en om 19.00 uur eindigt het laatste optreden. De optredens vinden plaats op verschillende locaties in twee van de mooiste parken in Maasmechelen nl. het Koninginnepark en het park aan het Cultureel Centrum.

Humor en natuur zijn de rode draad tijdens de meeste voorstellingen. Knap is ook dat het programma zo is samengesteld dat iedereen van jong tot oud van de acts kan genieten. Met artiesten uit onder meer Groot-Brittannië, Japan, Italië, Hongarije, Zwitserland, Nederland… 

Op 26 en 27 april staat Circus Ronaldo met Da Capo geprogrammeerd om 20.15 uur (uitverkocht).
Meer info op www.ccmaasmechelen.be 

Het gemeentelijk evenementenbeleid zet nadrukkelijk in op events die natuurbeleving in Maasmechelen bevorderen. In Maasmechelen kan je tijdens ‘Cirk in het park’ even deconnecteren van alles en genieten van de diverse artiesten in een groene omgeving.

CIRK IN HET PARK PRAKTISCH

Op zaterdag 27 en zondag 28 april telkens tussen 14.30 uur en 19.00 uur op verschillende speellocaties in beide parken.

De shows spelen zich allemaal af tussen het publiek. Humor, spektakel en muziek zijn er zeker.

Op de festivaldagen kan je programmabrochures vinden in de folderstand. De programmatie zit zo in mekaar dat je zoveel mogelijk kan meepikken.

Alle optredens - op het optreden van Tall Tales Company na - zijn gratis en reserveren is niet nodig.

Reserveer hier tickets voor Tall Tales Company
Parkeren en toegankelijkheid
Parkeermogelijkheden rond beide parken, Koninginnelaan 42

De acts zijn rolstoeltoegankelijk.

PROGRAMMA